banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yavuz; Milletimizin Başı Sağolsun

Siirt Pervari'de takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma Komutanlığı'na ait bir Sikorsky S-70 helikopteri, Herekol Dağı'nda bu sabah belirlenemeyen bir nedenle düşmesi sonucu 17 askerimizin  şehit olduğu helikopter faciasıyla ilgili olarak ''Sabah 07.15'de meydana geldi. Acı haber başta Şehit aileler olmak üzere tüm ülkeyi yasa boğdu. Kazada, 3 subay, 4 astsubay, 1 uzman çavuş ve 9 uzman erbaş şehit oldu . 17 kınalı kuzunun şehit olduğu bu elim hadise araştırmalı ve bir an önce aydınlatılmalı. Kaza nedeni henüz tam beli değil Genelkurmay Başkanlığı'nın konuyu incelemesi lazım. Bilgi kirliliğinin önlenmesi için yapılan inceleme sonuçlarının kamuoyuna açıklanması önem arzetmektedir.
Siir'tte maalesef 17 şehidimiz var.. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. İstiklal Savaşı'nda nasıl herkes bir bütün olmuş ve ülke kurtarılmışsa bugünde aynı inançla ülkenin bütünlüğü için terörle amansız bir mücadele verilmektedir. Bu mücadele milletimiz bir bütündür.
Ateş, Siirt Pervariye  düşmüş, ama bütün Türkiye'nin yüreği yanmıştır. 17 Askerin şehit olması Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneğinde büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği olarak Kazada  hayatını kaybeden Şehitlermize Allah'tan rahmet, ailelerine  Genelkurmay Başkanımıza, TSK'ya ve milletimize   baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.