banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

YAP-SAT'çılara sıkı denetim kararı

Şanlıurfa Belediye Meclisi Eylül Ayı 1. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında yapıldı.
        Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçmeden önce bazı konularda meclise sunulan önergelere yer verildi.
     Son dönemlerde gecekondu semtlerinde yer alan tek katlı eski evlerin “Yap-Sat” modeliyle birden fazla kat olarak inşa edilmesinin denetlenebilmesine ilişkin bir komisyon kurulması, turistik bölgelerde kentimize gelen yerli-yabancı turistleri rahatsız eden dilencilere ve madde bağımlılarına ilişkin çalışmalar yapılması ve vatanımız uğruna şehit düşen görevlilerin taziye ziyaretlerini Haleplibahçe’de kabul etmelerine yönelik önerilerin ele alındığı toplantıda önceden belirlenen bazı gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.
    ŞUTİM BİTİŞİNDE İNŞAAT HALİNDEKİ SEMT SAHASI YERİ ŞANLIURFASPOR’A TAHSİS EDİLDİ.
    Şanlıurfaspor Derneği Kulübünün talebi üzerine Şanlıurfa Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, ŞUTİM Bitişiğinde Zafer Caddesi üzerinde yapımı devam eden semt sahası, belediye meclis üyelerinin oy birliğiyle “Şanlıurfaspor’un altyapısında kullanılmak“ şerhiyle Şanlıurfaspor Derneği Kulübüne tahsisi yapıldı.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.