banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Viranşehirlilerin trafik çilesi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde trafik çilesi en önemli meydanında vatandaşı çileden çıkarıyor.

 

 

Viranşehir’in Eski Urfa, Eski Derik, Ceylanpınar ve Karacadağ caddelerin birleştiği Cumhuriyet meydanında trafik sinyalizasyon ışıklarının olmayışı trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

 

 

Cumhuriyet meydanında trafik akışının yanı sıra yaya trafiğinin de yoğun olması, trafik kazalarına davetiye çıkarırken, aynı zamanda ses kirliliği meydana getiriyor.

 

Trafik polisleri ile Viranşehir Belediyesi Trafik zabıta ekibi anonslarla trafik akışını hızlandırması dikkat çekti

 

 

Konuyla ilgili olrak konuşan esnaf; “Burası ilçemizin en önemli ve kalabalık meydanı. Trafiğin yanı sıra insanlarında en yoğun olarak bulunduğu meydan. Korna seslerinden bıktık artık. Yetkililer buraya trafik ışıkları veya benzeri uygulamalarla bir an önce el atmalılar” dediler.

 

www.balikligol.com / Özel haber - Mustafa Akkuş

 

HABERİN VİDEOSU

 

 


Viranşehirlilerin trafik çilesi balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.