banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Viranşehir'de işçiler yemekten zehirlendi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar – Viranşehir yol yapımında çalışan işçiler akşam yedikleri yemekten zehirlendiler.

 

Zehirlenen işçiler Viranşehir’de bulunan Devlet hastanesine ve özel Uzmanlar tıp merkezi hastanesine kaldırıldılar. Özel hastanede 4 işçinin tedavisi yapıldı. İşçilere yapılan ilk müdahaleden sonra durumları düzelirken bazı işçiler ise taburcu edildiler.

 

Viranşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 18 işçinin ismi şöyle; Turan Bozkurt (38), Ekrem Songür(46), Mehmet Fakkımoğlu(28), Sunum Süt(42), Gamber Öksüz(49), Uğur Solak(22), Bahattin Karaca(46), Ahmet Gürses(27), Mahmut Bilmez(35), Taner Kekse(32), Gülhan Göktekin(51), Mahmut Gürses(24), Necati Kuş(42), Fatih Yağmur(20), Selçuk Çakas(41), Ersin Gül(27, Mahmut Erkan(33) ve M.Ali Niman(35) İşçilerin bazılarının tedavisi devam ediyor.

 

Hastanede muşahade altına alınan işçileri görüntülemek isteyen gazetecilere sataşmaları dikkat çekti.

Zehirlenmeyle ilgili olarak güvenlik güçleri soruşturma açtı.

bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.