banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Viranşehirde 1. ve 2. Cadde çalışmaları yapılıyor

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi  Fen İşleri Ekipleri 1. Cadde, 2. Cadde ve Eski Urfa Caddesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yapılan 1. ve 2 Caddeler üzerinde kaldırım çalışmaları sürerken, Eski Urfa Caddesinde de refüj yapım çalışmaları sona erdi.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bazalt taşı döşemesi, kilitli parke taşı döşemesi, okul bahçeleri düzenlenmesi gibi çalışmalarına aralıksız devam ederken, ilçemiz Kışla Mahallesinde yeni yapılan ve kısa bir süre önce trafiğe açılan 1. ve 2. Caddeler üzerinde kaldırım yapım çalışmalarına başladı. Eski Urfa Caddesi üzerinde de refüj yapım çalışmaları bitti.

 

Viranşehir Belediye Fen İşleri Müdürü Hıdır Çakar : Çalışmalarımız devam ediyor. Bu caddelerimiz yeni yapılan caddelerdir. Kısa bir süre önce trafiğe açıldılar. Refüj çalışmaları bitti. Refüj çalışmalarının bitmesinden sonra şimdi de kaldırım çalışmaları yapıyoruz. İki Caddemize de kaldırım yapıyoruz. Yapılan bu caddeler ilçemiz trafiğine ciddi anlamda bir katkı sunacağından eminiz. Çünkü caddelerimiz halkımızın tercih ettiği caddeler haline geldi. Caddelerimiz üzerinde ışıklandırma çalışmaları da yaptık. En kısa sürede çalışmalarımızı bitirmeyi hedefliyoruz dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.