banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Vatandaşla Bayramlaşma yapıldı

Kurban Bayramı münasebetiyle bayram sabahı görevde bulunan tüm kurumları ziyaret eden Şanlıurfa Siverek kaymakamı Mahmut HERSANLIOĞLU saat 13:00 te vatandaşlar ile bayramlaştı
Kurban bayramı dolayısıyla yapılan proğram sabah 10:30 da cezaevi ziyaretiyle başladı.Proğrama kaymakam Mahmut HERSANLIOĞLU ,belediye başkanı A.Murat BUCAK,107 Topçu Alay Komutanı Kur.Albay Ali UÇARI ve daire amirleri katıldı.

Cezaevi ziyaretinde sonra devlet hastanesini ziyaret eden hersanlıoğlu, hastalar ve yakınları ile tek tek ilgilendi ve bayramlarını kutladı. Daha sonra sırası ile İtfaye müdürlüğü , İlçe Emniyet Müdürlüğü,Askerlik Şubesi Başkanlığı ve Jandarma komutanlığındakiler ile bayramlaşan HERSANLIOĞLU halk ile bayramlaşmak için ilçe Gazipark Çay bahçesine geçti. Gazipark Çay bahçesinde yaklaşık 1000 kişi ile bayramlaşan HERSANLIOĞLU gelen her vatandaş ile tek tek sohbet etti bayramlarını kutladı. Resmi proğram Kaymakam Hersanlığlu 107. Topçu Alay Komutanlığında personel ile bayramlaşması ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.