banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye

Vatandaşın elektrik kesintisi İsyanı...
Şanlıurfa'da özellikle Süleymaniye, Akabe, Devteşti ve Bağlarbaşı gibi semtleri olmak üzere, yaşanan elektrik sıkıntısı vatandaşları çileden çıkarmaya devam ediyor.
Sitemizi arayarak sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar; "hemen hemen her akşam kesilen bu elektriklerden bıktık, bu yaşanan elektrik kesintileri yüzünden çocuklarımız akşamları derslerini yapamıyorlar, akşam eve geldiğimizde karanlıkta kalıyoruz, elektrik olmadan bir şey yapamıyoruz, sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyoruz. Yaşanan bu elektrik kesintilerinin bir an evvel son bulmasını istiyoruz." dediler.
Ayrıca yaşanan bu elektrik kesintileri yüzünden elektronik ve elektrikli ev aletlerinin Yandığını/bozulduğunu kaydeden vatandaşlar; ama elektrik paralarını geç yatırdığımız takdirde ikinci ayı beklemeden elektrik kurumu yetkilileri vatandaşın elektriklerini hemen kestiklerini" söylediler.
Haber: Mehmet Emin Kuş/ www.balıkllıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.