banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Vatandaş bu parklarda oturamıyor

Şanlıurfa'da havaların iyice ısınmasıyla birlikte vatandaşlar sıcaklıkların kavurucu etkisinden korunmak için parklara akın ediyor. Vatandaşların sıkıntılı olduğu iki park ise dikkatlerden kaçmıyor.

Murat Çiftçi'nin Haberi...

Şanlıurfa'da havaların iyice ısınmasıyla birlikte vatandaşlar sıcaklıkların kavurucu etkisinden korunmak için parklara akın ediyor. Vatandaşların sıkıntılı olduğu iki park ise dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle Şehitlik Çamlık parkı ile Bağlarbaşı Mahallesi Şehitlik Karakolu yanında bulunan parklar da aileler oturamaz hale geldi.

 "Kavgalardan bıktık"
Vatandaşlar; "Akşamları sıcaklıklardan korunup ailemizle beraber parka geliyoruz. Ama ne hikmetse her akşam gençler toplanıp bilinmeyen nedenlerden dolayı kavga ediyorlar. Bu durum karşısında tepki gösteremiyoruz. Ailelerimizle parka gelemiyoruz. Enteresan olan durumda parkın hemen yanı başında karakol bulunuyor. Gençlerin bu durumdan bile ürkmeden, her akşam kavga etmeleri ayrıca düşündürücüdür" dediler.  "Gençler park köşelerinde mıncıklaşıyorlar"
Şehitlik çamlık parkında ise gençlerin köşe başında mıncıklaşmasından vatandaşlar şikâyetçi olduklarını söylüyorlar. Vatandaşlar; "Şehitlik çamlık'ta bulunan sakatlar parkında gençlerin mıncıklaştıklarını, bu durumun kabul edilebilir bir tarafının olmadığını belirterek ailece bu parklara gidemediklerini söylediler. Çevre sakinleri olarak ailelerin bu parklara gidemediklerini belirterek, Belediye zabıtası ve Emniyet Müdürlüğü tarafından buralarda her gün Toplum Destekli polislerin görev almaları gerektiğini yoksa gençlerimizin sonunun iyi olmadığını" belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.