banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Vali Okutan Veda Ziyaretlerine Başladı



Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, veda ziyaretlerine başladı.

Veda ziyaretleri öncesi Şanlıurfa Valiliği Toplantı Salonunda kurum amirleri ile vedalaşan Vali Okutan, daha sonra Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret etti.

Fakıbaba ile bir süre görüşüp, vedalaşan Vali Okutan Harran Üniversitesi’ne geçerek burada Rektör Halil Mutlu’yu ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından İl Genel Meclisi tarafından verilen iftar yemeğine katılan Vali Okutan’a, Şanlıurfa’ya vermiş olduğu katkılardan dolayı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu birer plaket verdi. Yemeğin ardından Vali Okutan İl Genel Meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu gün de ziyaretlerini sürdüren Vali Okutan, GAP İdaresi Başkanlığına geçerek, Başkan Başkan Sadrettin Karahocagil ile bir süre görüştü. Karahocagil ve GAP İdaresi çalışanlarıyla da hatıra fotoğrafı çektiren Vali Okutan, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne geçti.

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve emniyet teşkilatı ile de vedalaşan Vali Nuri Okutan, veda ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.
www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.