banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

VALİ NURİ OKUTAN OYUNU 1180 NOLU SANDIKTA KULLANDI.



Şanlıurfa Valisi Nuri OKUTAN oyunu kullandı. Şanlıurfa Valisi Nuri OKUTAN 12 Haziran Milletvekilliği genel seçiminde oy kullanmak üzere ailesiyle birlikte Türk Anneler Derneği Rasime Polat İlköğretim Okuluna geldi.

Öğlen saatlerinde eşi Demet OKUTAN ve çocukları ile birlikte Raimse Polat İlköğretim Okuluna gelen Vali OKUTAN 1180 nolu sandıkta oyunu kullandı.Oy kullanımı sırasında sandık görevlileri ile sohbet ederek başarılar dileyen Okutan vatandaşlarla da sohbet etti..

Oy kullanma işlemini tamamlayan OKUTAN okul çıkışında yaptığı açıklamada “Halkın yönetimle ilgili Ülkenin geleceği ile ilgili duygularını düşüncelerini eğilimlerini almak üzere biliyorsunuz parlamenter sistemde zaman zaman seçimler yapılıyor işte o günlerden birini yaşıyoruz. Vatandaş olmamızın hislerini yaşıyoruz ve vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz çocuklarımızla birlikte gelerek oyumuzu kullandık Şimdiye kadar ilin sorunlarını takip ediyoruz ama bugün burada vatandaşlık görevimizi yapmak üzere oy kullanmak üzere geldik tekrar vazifemizin başına döneceğiz ben bu seçimin Ülkemize güzellikler getireceğine eminim ve güzelliklere vesile olmasını da temenni ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.