banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

VALİ GÜVENÇ YENİ YIL MESAJI YAYINLADI




Güvenç yayınladığı mesajında: “Bir yılı daha geride bıraktık. 2012 yılının ilimize, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, bereket ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.

Türkiye’de gerçekleşen büyük atılımların 2012 yılında da kararlılıkla ilerleyeceğini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin daha da artarak yeni başarılarla taçlanacağına gönülden inanıyorum. Şanlıurfa’nın da bu süreçte inançla adına yakışır bir konumda olacağını can-ı gönülden temenni ediyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2012 yılının insanlığa barış getirmesini; ilimizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.