banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

VALİ GÜVENÇ YAPIMI TAMAMLANAN KAVŞAĞI İNCELEDİ
İnceleme sırasında Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, İl Genel  Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve ilgili kurum amirleri de hazır bulundu.

Vali Güvenç, Şanlıurfa-Mardin yolu 25. km de yapılan kavşak hakkında Şanlıurfa Karayolları Şefi Tahsin Yılmaz’dan bilgi aldı.  Köprülü kavşakta asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Güvenç, “Viranşehir Şanlıurfa yolunu bu akşam bitiriyoruz. Bu yolun en önemli noktalarından biri olan Harran üniversitesi kavşağının yapımı bu akşam tamamlandı. Ufak tefek eksiklikleri birkaç gün içinde bitirileceğiz” dedi.

Vali Güvenç, bundan sonra üniversiteye ulaşımın daha kolay olacağını söyleyerek, emek veren herkese teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde yolun resmi açılışının yapılacağını anlatan Vali Güvenç, “Başbakanımız, Bakanımızın ilimize ziyaretleri sırasında yolun resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Arzum, Haziran Temmuz gibi tamamlanacak olan Viranşehir Ceylanpınar yolunun tamamlanmasıyla birlikte her ikisinin resmi açılışını birlikte yapmaktır. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Aydınlatma ile ilgili çalışmaları da yapacağız” şeklinde konuştu.

Harran Üniversitesi Rektörü İ.Halil Mutlu ise, daha önce tek şerit olarak ulaşımın sağlandığı yolun artık duble olduğunu belirterek, “Kazaların da yaşandığı bu yolun yapımında Vali Celalettin Güvenç ile birlikte emek veren herkese teşekkür ediyorum. Üniversitemiz gelişiyor. Böyle imkânlarla hem öğrencilerimizin hem personelimizin can güvenliği de sağlanmış oldu. Batı da olan bütün imkânlar artık üniversitemizde de mevcut” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.