banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Uyuşturucu operasyonu, çok kişi yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;        

03.07.2011 günü Birecik İlçesinde yapılan operasyonda; terk edilmiş vaziyette bulunan 07… 53 plaka sayılı araçta yapılan aramada toplam daralı ağırlığı 165,65 kg esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak 1 şahıs yakalanmıştır.   

 05.07.2011 günü ilimiz otogarından Kayseri iline gidecek otobüsler içerisinde bir şahsın uyuşturucu madde taşıdığı ve naklini yaptığı bilgisi alınması üzerine, yapılan operasyonda bir  otobüs firmasına ait 34 … 1584 plaka sayılı otobüs içerisinde yapılan aramada Ö.O. isimli şahsın bulunduğu koltuğun üst bagaj kısmında toplam daralı ağırlığı 2,780 kg esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak Ö.O. yakalanmıştır.

06.07.2011 günü Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan operasyonda, 27 … 1187 plaka sayılı araçta yapılan aramada toplam daralı ağırlığı 915 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak S.S., H.Y. ve M.Y. isimli şahıslar yakalanmıştır.

06.07.2011 günü Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan operasyonda, 33 … 62 plaka sayılı araçta yapılan aramada toplam daralı ağırlığı 53,865 kg esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak M.T. isimli şahıslar yakalanmıştır. Ayrıca araca öncülük yaptığı tespit edilen 33 … 5919 plaka sayılı araçta bulunan Y.B., M.B. ve G.M. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında, suç ve suçlu ile etkin mücadelemiz devam edecektir.
         
Operasyonda ele geçirilen suç ve suç unsuru maddeler 06.07.2011 günü saat: 13.30 da KOM Şube Müdürlüğünde basına gösterilecektir.

 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.