banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Urla Kaymakamlığı'ndan Silopi'ye kitap desteği

Şubat ayında Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne atanan Rehber Öğretmen Ömer Yıldızsoy’un okulun kütüphanesinde eksiklik görmesi üzerine başlattığı kitap bağışı kampanyasına, İzmir’in Urla ilçe Kaymakamlığı destek verdi. Yıldızsoy’un iletişime geçerek Urla Kaymakamlığı, Urla Kütüphanesi ve özel bir kitapçıdan  temin ettiği bin 500 adet kitap 13 koli halinde   Silopi’ye gönderildi.

Kitaplar öğrenciler tarafından okulun kütüphanesine taşındı. Burada kategorilerine göre ayrılan kitaplar okunmak için öğrenci ve halkın hizmetine sunulacak.

Okulun öğrencilerinden Özlem Ayas, okula bağışlanan kitaplar için Urla Kaymakamlığı ve Urla Halk Kütüphanesine teşekkür etti.

Kitaplara ihtiyaçları olduğunu anlatan Avaz Nas adlı öğrenci ise, kitap bağışı için  minnettar olduğunu ve teşekkür ettiğini söyledi.

2014-2015 dönemi Şubat ataması ile okulda psikolojik danışman ve  rehber öğretmen  olarak göreve başladığını belirten Ömer Yıldızsoy ise şunları söyledi:

“Kitap eksikliğini gördüm. Burası eğitim öğretim noktasında çok düşük bir ilçe. Öğrencilerimizin bayağı kitap ihtiyacı bir vardı. Arkadaşlar ile kitap kampanyası düzenledik. Şehir dışındaki arkadaşlarımızı aradık. İstanbul ve İzmir’deki arkadaşlarımız ile iletişime geçtik. Kampanyaları başlattılar. En son    bin adet roman ve 500 adet çocuk kitabı geldi.”  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.