banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Urfalı Şair Ve Yazarlar Kahvaltıda Buluştu-fotoğraflı
Şanlıurfa’nın tarihi mekânı olan balıklıgöl de bir araya gelen şair ve yazarlar hem kahvaltı ettiler hem de sohbet etme imkânı buldular.

Balıklıgölün ‘İbrahimi mekân’ İsmi verdikleri çay ve kahvaltı bahçesinde Yazar Aloğlu’nun düzenlemiş olduğu kahvaltıda; eğitimci-Yazar-Şair ve Ak Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak, emekli baş komiser ve Ressam Galip Oymak, Yazar-şair Misbah Hicri, Ahmet Kaya, Naci İpek, Musa Kaldı, Salih Bencik, Abdulkadir İkbal, Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Kuş ve ‘İbrahimi Mekân’ sahibi yazar Sıtkı Aloğlu’nun katılımıyla gerçekleşti…
Şanlıurfalı Şair ve yazarlar, Şanlıurfa’nın sorunları, tarihi ve kültürü hakkında ve genel siyaset hakkında sohbet ettiler. Çok sıcak bir ortamda geçen sohbet, karşılıklı fikir alışverişi sonrası Şair ve Yazar Misbah Hicri’nin yaptığı yemek duasıyla son buldu.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.