banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Urfakart'a Rakip KENT KART Geliyor

İlk olarak Türkiyede deneyimli firma olan KENT KART firması ile iletişime geçildi.Önümüzdeki günlerde esnaf toplantısı düzenlenerek sistem  şirket tarafından anlatılacak.Bu toplantılara aracılık edecek deneyimli avukat Hüseyin öztürk tarafından sistemin artıları, eksileri ve hukuki yapısı anlatılmış olacaktır.

Urfa’da 75 belediye otobüsü ve Belsan a.ş’nin esnaftan kiraladığı 150 Halkotobüsü ile 225 otobüs Urfakart sisteminde çalışmaktadır.Esnaftan kiralanan araçların belsan a.ş’de bir yıl kiralık süresi kalmıştır.

Bu konuda çalışmalarını anlatan s.s 8 nolu koperatif başkanı  Mehmet Emin AK ‘’ Adil ,paylaşımcı bir sistemin kurulması için üzerimize düşen görevi yerine getirecegiz sistem dışındaki 125 esnafımızın imzaları ile birlikte belsan a.ş’de olan esnaflarımızıda bilgilendirip bir yıl içinde 275 özel halkotobüsü olarak KENT KART üzerinden kendi sistemimizi kuracağız.

Urfakart sisteminde bize dayatılan yüzde 9,5 luk kart kesintisi,reklamlardan,promosyonlardan hiçbir pay alamadığımız gibi, bunun yanında organize olamayan bir sürü muamelesi üzerinden aşağılandık,artık esnafta  iki yıl önceki esnaf değil ,aleyhine ve lehine olan durumları bu iki yıllık sürede çok iyi gördü.Bir çok ilde iki farklı kart sistemi kullanılıyor.Bunlardan bir örnekte inşallah urfa olacaktır''dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.