banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfada inanılmaz dolandırıcılık

Şanlıurfa’da iki kişi internette verdiği “İş makinesi” satış ilanı için Muş’tan gelen bir kişiyi “Şeytani bir planla” dolandırdılar.

 

İnternette satılık “İş makinesi” ilanını gören 41 yaşındaki Muşlu Nedim B., ilan sahibi ile irtibata geçti. “İş makinesi”nı görmek için dün Şanlıurfa’ya gelen Nedim B., iş makinesi sahibi olduklarını beyan eden iki kişi ile buluştu.

 

İnternette verdikleri “İş makinesi”ni belirttikleri bir aracı gösterdikten sonra Balıklıgöl’de bulunan çay bahçesine geçtiler.

Burada sıkı bir pazarlık sonucu 35. 000 TL’ye anlaştılar. Bu antlaşma üzerine Nedim B., yanında bulunan şahsa 15.000 TL verdi.

 

Parayı alan şahıs başka araç satışı için gitmesi gerektiği belirterek ayrılır.

Burada bulunan ikinci şahıs ise “Tuvalete” gitme bahanesi ile Muşlu Nedim B.’nin yanından ayrılır. Uzun süre bekleyen Nedim B., şahıslar geri gelmeyince dolandırıldığını anladı.

 

Yaşanılan bu “Şeytani” dolandırıcılık olayındaki şahısların bulunması ve paralarının geri alınması için Polis Karakoluna giderek şikayetçi oldu.

Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.