banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Urfa'da bir günde üç kız intihar etmek istedi

Her geçen gün intihar olaylarının arttığı Şanlıurfa’da dün ikisi merkez bir de Harran’da olmak üzere 3 genç kız intihara teşebbüs etti.

Haleplibahçe Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde 22 yaşındaki A.Y isimli genç kız çok sayıda hap içerek intihar teşebbüsünde bulundu.

Alınan bilgiye göre; A.Y. isimli şahsın ekonomik nedenlerden dolayı bunalımı girdiği ve intihar teşebbüsünde bulunduğu ortaya çıktı.

Diğer bir intihar olayı ise Şanlıurfa’nın Göl Mahallesinde meydana geldi. Dün akşam saat 22 sıralarında meydana gelen olayda F.G. isimli 18 yaşındaki genç kız çok sayıda hap içerek intihar teşebbüsünde bulundu. Zehirlenerek hastaneye kaldırılan F.G. tedavi altına alındı.

Üçüncü intihar olayı ise Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre dün saat 17 sıralarında Süleyman Demirel Lisesi Yatılı Pansiyonunda kalan 18 yaşındaki F. A. İsimli genç kız, henüz tespit edilmeyen bir nedenden dolayı çok sayıda ilaç alarak intihar etmek istedi. Arkadaşlarının durumu fark etmesiyle hastaneye kaldırılan genç kız tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Polis üç intihara teşebbüs olayı ile ilgili inceleme başlattı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.