banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Urfa usulu dal-geç

Şanlıurfa Belediyesi ile Köprübaşı girişi arasındaki korkuluklardan bazıları kırılınca vatandaş uzun yolu katetmek yerine kendince çare üretti. Akrobasi hareketlerini cömertçe sergileyen vatandaşlar ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Şanlıurfa Belediyesi ile Karakoyun İş merkezi arasında bulunan Korkuluklardan bazılarının tahrip edilmesi yoldan geçen bazı vatandaşların farklı metodlar denemelerine neden oldu.

 

Yaya yolundan ilerlemek yerine araç yoluna inerek korkulukların arasından geçmek isteyen vatandaşlar ilginç görüntülere sahne oldu.

 

Vatandaşlar “Sonradan yapılan yaya yoluna halen alışamadık. Yaya yolunu kullandığımız zaman mesafe biraz daha uzak olduğu için araç yoluna inerek buradaki korkulukların arasından geçiyoruz. Tehlikeli ama mesafe daha da kısa olduğu için bu yöntemi deniyoruz” diye konuştular.

 

HABER: ORHAN KOYUNCU / Sembol

 

 


/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.