banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Urfa Polisinden Kaçakçılara darbe!

Şanlıurfa Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu Madde Ticareti, Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ve Sigara Kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik olarak 24-28 Temmuz 2013 günü yapılan çalışmalar neticesinde;

Beş  ayrı yakalamada toplam 415 kilo 454 gram esrar maddesi, 1068 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 225 adet 2 Gb'lık Micro SD hafıza kartı, 700 adet cep telefonu bataryası, 496 karton (4960 paket) gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, ele geçirilen suç unsurları ile ilgili (9) şahıs yakalanmış, yakalanan bu şahıslardan (8'i) sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.