banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa  Milli Eğitim Müdürlüğü İçin Ek Bina


Yıllardır Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ek binası olarak faaliyet gösteren ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi mülkiyetinde bulanan bina İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’nin girişimleri sonucunda İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilerek Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ek binası olarak faaliyet gösterecek.
Yaklaşık 600 bin öğrencisi ve 2040 okulla hizmet eden İl Milli Eğitim Müdürlüğünün binasının yetersiz kaldığından milli eğitim müdürlüğüne devredilen binada onarım çalışmaları başlatıldı.
Onarım çalışmaları yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci yapılan çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı.
Binaya onarım çalışmaları sonucunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü bazı bölümleri taşınacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Milli Müdürü Metin İlci “Göreve geldiğimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının yetersiz kaldığını gördük. Bunun için mülkiyeti bizim olan ve yıllardır Harran Üniversitesi tarafından kullanılan binayı girişimlerimiz sonucu Harran Üniversitesinden alınarak bize teslim edildi. Şu an binada onarım çalışmaları yapıyoruz. En kısa sürede onarım çalışmalarını bitireceğiz ve Müdürlüğümüzün bazı bölümlerini bu binaya taşıyacağız. Bunun yanında okul yapımı çalışmalarımı ise son sürat devam ediyor. Haziran ayında 130 okulun temelini attık. İnşallah aralık ayında ise 130 okulunda daha temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu okullar da yapılınca 2013'ün sonunda yaklaşık olarak 260 okulun temelini atmış olacağız. "dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’nin ek hizmet binasının incelemesine İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Çelik ve Hadi Bedir’de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.