banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

Urfa'da Okulları Denetleyen Vali Temizlik Uyarısında Bulundu

Okulun bahçesi, koridorları, sınıfları, merdiven ve tuvaletlerine kadar dolaşarak temizlik durumunu inceleyen Vali Erin, kış aylarının başlamasıyla enfeksiyon riskinin artığını, dolaysıyla okullarda temizlik ve hijyen konusunda azami hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden ve öğretmenlerden okulun genel durumu hakkında bilgi alan Vali Erin, okul idarecilerine de temizlik konusunda uyarılarda bulundu.

Şanlıurfa’nın eğitimdeki başarısını her şeyin önüne koyduklarını belirten Vali Erin, “Okullarımızın fiziki ortamlarını iyileştirmek için çok büyük yatırımlar yapılıyor. Geleceğimizi inşa edecek minik yavrularımız, iyi bir eğitim görmek kadar temiz ve sağlıklarını koruyan bir okul çevresine de ihtiyaç duyuyorlar. Okullarımızın tümünde temizlik için en üst seviyede hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum” diye konuştu.

İncelemelerinin ardından okulun bahçesinde öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaşan Vali Erin, çocuklarla selamlaştıktan sonra okuldan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.