banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Urfa Çiçek Açtı

Yarım milyon çiçek dikimine başlanılan Urfa çiçeklerle süslendi

Şanlıurfa Belediyesi dikine başladığı 500 bin çiçeğin şuana kadar 150 bin adedini dikti. Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, günde yaklaşık 25 ile 30 bin civarında çiçek diktiklerini söyledi.

Şuan Zafer Caddesinde, Mevlana caddesinde, Diyarbakır yolunda ve şehrin daha birçok muhtelif noktasında çiçek ekiminin sürdüğünü aktaran Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, çiçek dikim işini 35 ile 40 işçiyle yürüttüklerini belirtti.

İşçilerin çiçek dikmeden önce toprağı bellediğini kersekleri ayıklanıp yumuşattıklarını ardından çiçek dikimini gerçekleştirdiklerini anlatan Katı, çiçek dikiminin ardından sulamasına yaptıklarını belirtti. Şanlıurfa Cadde ve sokakları çiçek açtığını aktaran Katı,  yarım milyon çiçek dikiminin yaklaşık 15 -20 gün daha devam edeceğini dile getirdi. Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, renga renk çiçeklerin görüntüsünün kente gelen yerli ve yabancı turistleri de büyülediğini söyledi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.