banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı İzmir Samsat kapı meydan kulüp Başkanı İstanbul

ÜNİVERSİTEDE KAYITLAR TAMAMLANDI


Üniversitenin Osmanbey yerleşkesi merkezi kafeteryada başlayan ve bir hafta boyunca devam eden kayıtlarda Harran Üniversitesi rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu kayıt alanını gezerek öğrencilerle sohbet edip, kayıtlarını tamamlayanlara öğrenci kimlerini verdi.
Rektör Mutlu kayıtlarla ilgili yaptığı açıklamalarında;  “Bugün kayıtlarımızın son günü. Çok güzel bir kayıt haftası geçirdik, kayıtlarımızda hiçbir sorun ve aksaklık olmadı, buradan emeği geçen herkese ve desteklerinden dolayı Belediye yetkililerine teşekkür ederiz.
Hep birlikte huzurlu bir eğitim dönemini temenni ederek eğitim-öğretime başlayacağımızı umuyoruz.
Fakültelerimizin tamamı tercihlerle dolmuştur buda gerek üniversitemiz gerekse Şanlıurfa için sevindirici bir olaydır. Yüzde 95’e varan bir doluluğumuz var. Kayda gelen öğrencilerimiz topluluklara ve kulüplere de üye kayıtlarını yapabiliyorlar. Bu da üniversitenin hem başarısını, hemde tercih edilen bir üniversite olduğunu göstermektedir. Bundan dolayı başta Akademisyenlerimize olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hedefimiz büyüktür. İki yıldan beri aldığımız yabancı uyruklu öğrencilere ek olarak bu yıl devlet tarafından burslu olarak başta Lisans ve Lisansüstüne öğrenciler de üniversitemize gelmeye başlamıştır.
Bir üniversitenin olmazsa olmazı tanınılabilirliğidir. Üniversitemiz bir dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Biz öğrenci odaklı bir üniversite olma yolunda hızla ilerlemekteyiz.
Ben eminim ki üniversitemiz daha büyük başarılara imzasını atacaktır, bundan dolayı da tekrar çalışanlarımızı ve öğretim üyelerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.