banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

ÜNİVERSİTE SENATOSU, TERÖR SALDIRISINI KINADI


Harran Üniversitesi Rektörlük Senato Salonunda Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın Başkanlığında olağanüstü toplanan senato üyeleri, Cumartesi günü Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı. Senato, yayınladığı kınama mesajında; “Ülkemizin huzur ve güvenliğini hedef alan bu ve benzeri saldırıları şiddetle kınıyoruz” denildi.

Harran Üniversitesi Senatosu’nun Ankara’da Meydana Gelen Terör Saldırısı İle İlgili Kınama Bildirisi

“Ankara’da 10.10.2015 Cumartesi günü meydana gelen menfur saldırıda onlarca vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bazıları ağır olmak üzere çok sayıda masum insanımız yaralanmıştır.
Ülkemizin huzur ve güvenliğini hedef alan bu ve benzeri saldırıları şiddetle kınıyor; hayatlarını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.