banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Uğurlu’ya Lise yapılacak

Bakan Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güvenç, Uğurlu’ya Lise yapılacağını belirtti.
İlk olarak toplanan kalabalığı selamlayan Bakan Faruk Çelik, Uğurlu Mahallesi sakinlerinin AK Partiye geçiş rozetlerini takarak, vatandaşlara hitap etti.
Sağlık olmadan diğer konuları konuşmanın bir anlamı yok
Geçtiğimiz günlerde trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Bakan Çelik, “Bu anayol köyümüzü ikiye böldü. Dolaysıyla okulunda diğer tarafta olmasından dolayı yaşanan bir sorun var. Bana göre sağlık olmadan diğer konuları konuşmanın bir anlamı yok. Tehlikenin kapıda olduğu bir ortamı bertaraf etmeden diğer şeyleri konuşmak doğru değil”  dedi.
Uğurlu’ya Lise
Uğurlu’da Aile Sağlık merkezinin en yakın zamanda temelini atacaklarını ve Uğurlu’ya lise yapacaklarını belirten Bakan Çelik, trafik kazalarına sebep olan yol ile ilgili olarak da şöyle dedi;
“Burada karayollarıyla ilgili hiç geciktirmeden ne yapılabilirin veya bugüne kadar yapılan çalışmaların neticesini alıp; alt geçit, dalgeç veya üstten araçlı geçiş mi? Nasıl bir çıkış yolu buluyorsa o yol üzerinde çalışmaları hızlı bir şekilde bitirerek, burası artık can kaybı yeri değil, çile yeri değil; huzurla yaşanacak yer olacak.”
Büyükşehir ve İlçe Belediyesi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesinin birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak büyük imkanları en kısa sürede hizmet olarak ulaştıracaklarını belirten Bakan Çelik, “Sizler yine sandıkları AK Partiye AK Kadrolar lehine patlatacaksınız. Hizmetinde kefili biziz Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.