banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Üç gecekonduyu daha yıktılar

Şanlıurfa Belediyesi Gecekondu Önleme ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü bir günde dört farklı nokta yıkım gerçekleştirdi.

Daha önce görevini yapmayarak hazine arazisinde ev yapılmasına müsaade eden Şanlıurfa Belediyesi, TOKİ’de bir ruhsatsız fırını, yine TOKİ’de hazine arazisine yaptırılan gecekondu,  Topdağı dere ağzında da yine hazine arazisine yaptırılan 2 gece konduya yıktı.

Bu gün 3 iş makinesiyle ve 20 kişilik yıkım ekibiyle kaçak yapılarla mücadele eden Şanlıurfa Belediyesi Gecekondu Önleme ve Sosyal Konutlar Müdürlüğünün ilk durağı TOKİ’de ruhsatsız işletilen bir fırın oldu. Fırın sahibi daha önce birkaç kez uyarılmasına rağmen uyaralı ve tebligatı dikkate almadığı için yıkım gerçekleştirildi. Belediye zabıta ekiplerinin ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Polisinin de güvenlik önlemi aldığı yıkımın ikinci durağı da yine TOKİ’de hazine arazisine yapılan bir gecekondu oldu. Olaysız bir şekilde yıkılan buradaki kaçak yapıdan sonra Şanlıurfa Belediyesi Gecekondu Önleme ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü Topdağı dere ağzında da yine hazine arazisine temeli atılan iki gecekonduya yıktı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.