banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa TÜGVA 'Genç Türkiye Kongresi' Çalıştayını Gerçekleştirdi


Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü’nün düzenlemiş olduğu "Genç Türkiye Kongresi’’  Şanlıurfa Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşti. Proje kapsamından 4 oturumdan oluşan çalıştaya 10 farklı okuldan katılan öğrenciler yedi farklı temaya eşit şekilde dağıtıldı.
Konu temaları:
1-Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele
2-Çevre ve Doğa Bilinci
3-Gündelik Hayatta Doğruluk
4-Toplumsal Rollerimiz
5-Özgürlük mü, Adalet mi?
6-Popüler Kültür
7-Bilgi kaynaklarımızın sorgulanması

Her tema için belirlenen yedi moderatör hoca kontrolünde öğrenciler fikirlerini sundu. Her konu için bir konuşmacı seçildi ve bildiri sunuldu.  Çalıştay sonunda İl Temsilciliği tarafından hocalara ve öğrencilere sertifika takdim edildi.
Program hakkından bilgi veren İl Temsilcisi Bekir BEKİROĞLU; ‘’Genel merkezimizin her ilde uyguladığı bu Gençlik Kongresi Gençlerin kültürünü ve kendini ifadelerini temellendirebilme bilinci kazandırmak ve uzun vadede eğitim potansiyelini arttırmak amacını hedeflemiştir. Bizde Şanlıurfa da ki liseli kardeşlerimizle bu heyecanı yaşamaktan mutluluk duyduk’’ ifadelerini kullandı.

Çetin Kaya/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.