banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Tse Tiyatro Topluluğundan Anlamlı Ziyaret

Şanlıurfa Belediyesi’nce 23 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2. Kalite Şöleni kapsamında kentimize davet edilen TSE(Türkiye Standartları Enstitüsü) Tiyatro Topluluğu, Belediye Başkanı Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.

   

 2. Kalite Şöleni kapsamında öğrencilere ücretsiz tiyatro gösterisinde bulunmak üzere Şanlıurfa Belediyesi’nin davetlisi olarak Urfa’ya gelen TSE(Türkiye Standartları Enstitüsü) Tiyatro Topluluğu ziyaret anısına anlamlı bir davranışta bulundu.

   Grup, beraberinde getirdiği giysi, oyuncak ve kırtasiye ürünlerinden oluşan onlarca koliyi, yoksul öğrencilere ulaştırmak üzere Şanlıurfa Belediyesi Gıda Bankası’na teslim etti.

   Bu anlamlı davranıştan dolayı TSE(Türkiye Standartları Enstitüsü) Tiyatro Topluluğuna minnettarlık duyduğunu belirten Başkan Fakıbaba, grubun getirmiş olduğu kolileri önümüzdeki günlerde belirlenecek olan bir okulda Urfalı çocuklara kendi elleriyle dağıtacağı sözünü verdi.

   

Grup adına bir açıklama yapan, oyuncu Pelin ÜNLÜ ziyaret, yardım kampanyası ve Oyun hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.