banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Türk Diyanet Vakıf-Sen Van Şubesi Başkanı Ferit Önür, açıklamasında 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının faydalı geçmesi için kimi tavsiyelerde bulunan Başkan Önür, Bu noktada Öğretmen, veli ve öğrencilere önemli görevler düştüğünü söyledi.

“Eğitim-Öğretimin hedefi, sağlıklı, çalışkan ve üretken insanlar yetiştirmek olmalıdır”

Önür, “Verimli ve bereketli bir yaz dönemi ve Uzun bir tatilin ardından bir eğitim-öğretim yılına daha girmenin, okullarımızın açılmasının ve kış dönemi Kur’an kurslarımızın başlamasının heyecanını yaşıyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitim-Öğretimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan insanlar yetiştirmek olmalıdır.” dedi.  

Çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine de değinen Önür, “Bu Eğitim-Öğretim yılında toluma faydalı gençler yetiştirmeyi şiar edinmeliyiz. Çocuklarımızı kendilerine yararlı insanlar olarak, geleceğe hazırlamak, öğretmenlerimizin vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin her bir köşesinde hizmet veren Kuran Kurslarında ve Okullardaki öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimizi sunarız.” diye konuştu.  (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.