banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Topçu Meydanı'ndaki Yıkım İşi İhale Edildi

Şanlıurfa Belediyesi, Topçu Meydanı’nda bulunan Valilik, Tapu ve Kadastro, Nüfus Müdürlüğü, PTT ile Yeşilkart Hizmet Bürosuna ait binaların yıkım işini, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51 C maddesine göre açık teklif usulü ile ihaleye verdi.
       Şanlıurfa Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye, 1O’nun üzerinde istekli katıldı. Muhammen bedeli 60 Bin TL olarak belirlenen yıkım işi, verilen tekliflerin ardından 190 Bin TL’ye ihale edildi.
     İhale hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, gerçekleştirilen ihalenin, gerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik gerekse Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bizzat takip ettiği Topçu Meydanı Düzenlemesi Projesi için büyük önem arz ettiğini söyledi.
     Güllüoğlu, “Kentin kimliği olan meydanlarımızdan Topçu Meydanına yepyeni bir görünüm kazandırmak için hazırlanan proje kapsamında Valilik, Tapu ve Kadastro, Nüfus Müdürlüğü, PTT ile Yeşilkart Hizmet Bürosuna ait binaların yıkım işini, Belediye Encümeni ihale ettik. Amacımız bölgedeki yapıların hızlı bir şekilde yıkılmasıdır. İhalemize yeterli sayıda katılım oldu. İhaleye katılan tüm isteklilere teşekkür ediyorum” dedi.

WWW.BALİKLİGOL.COM


BELEDİYE TOPCU MEYDANDA BULUNANA KAMU BİNA YIKIM... balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.