banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Tokyolu turistlere simidi ve çayı ısmarladı.

Sabahın erken saatlerinde mahalle gezisi yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Haşimiye Meydanında esnaf kahvesinde karşılaşan Tokyolu turistler şaşırdılar.

      Başkan Fakıbaba sabahın 06.00’sında Tokyolu turistlerle koyu bir sohbete girdi. Fakıbaba, esnaf Kahvesinde Tokyolu turistlere sabah simidi ve çayı ısmarladı.

     Japonya’nın Tokyo şehrinde böyle bir uygulamayla karşılaşmadıkları için Fakıbaba’yı gün doğmadan karşılarında gören turistler, Urfa’da en çok hoşlarına giden şeyin kentin misafirperverliği ve cana yakınlığı oldu.   

     Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al ve belediye birim amirleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Tarihi Hanlar Bölgesi’ni gezen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Japonya’nın başkenti Tokyo’da yaşayan Dr. Hıroşhi Fujıta ve arkadaşı Yoshikazu Yamazaki ile İngilizce kurduğu diyalogda Şanlıurfa hakkında görüşlerini sordu.

     Dr. Hıroşhi Fujıta, “Dünyanın çeşitli ülkelerini gezme şansı buldum. Urfa bir başka güzel geliyor bize. Urfa’nın oldukça farklı bir şehir olduğunu belirtmek isterim. Urfa’nın misafirperverliğine insanlarının sıcaklığına hayranım.”dedi.

eee.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.