banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

TOKİ Sakinlerini Sevindirecek Haber

TOKİ(Toplu Konut İdaresi) Bölgesinin tekrar belediye mücavir alan sınırlarına dahil edilmesiyle birlikte belediyecilik hizmetlerine devam eden Şanlıurfa Belediyesi bölgede yağmur suyu drenajı ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.   

    TOKİ(Toplu Konut İdaresi) Bölgesi'nin Kadıkendi Köyü'ne bağlı olduğu dönemlerde de belediyecilik hizmetlerini aksatmadıklarını kaydeden Belediye Başkan Vekili Habib Arslan, Şanlıurfa Belediyesi'nin zaman zaman başka kurumlara ait çalışmalara da el attığını söyledi.

   Şanlıurfa'da TOKİ tarafından yaptırılan konutlarda çevre düzenlemelerinden tutun alt ve üstyapı çalışmalarında büyük eksikliklerin yaşandığına dikkat çeken Belediye Başkan Vekili Arslan, " Ne yazık ki TOKİ'nin Şanlıurfa'da yaptırdığı konutlarda çevre altyapı, üst yapı ve çevre düzenlemeleri konularında eksiklikler yaşandı. Türkiye'nin her yerinde TOKİ İdaresinin yaptırdığı konutlar modern yaşam merkezleri olurken Şanlıurfa'nın şanssızlığı olsa gerek bu bölgede yaptırılan konutlarda insanlarımız büyük sorunlar yaşadı. Ancak biz Şanlıurfa Belediyesi olarak TOKİ Konutlarının daha mahalle olmadan Kadıkendi Köyüne bağlı olduğu dönemlerde bile hizmetlerimizi aksatmadan yaptık. Özellikle yeşillendirme ve bitkilendirme çalışmalarımız halkın takdirini topladı. Şuan bölgenin bize bağlanmasıyla birlikte gerek yağmursuyu drenajı gerekse de asfaltlama çalışmalarına başladık. Asfalt konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da anahtar teslimi sırasında verilmiş bir sözü olmasına rağmen TOKİ İdaresi bu işi şuana kadar yapmadı. Biz bu olaya seyirci kalamazdık. Çünkü zaman zaman Karayollarının mücavir alan sınırlarında olan yerlerde de biz asfalt çalışması yapıyoruz. Bunun bize bir külfet getiriyor olmasına rağmen burada yaşayan insanlarımıza bu hizmeti sunmak zorundayız" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.