banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

THYden Bucaka Plaket

Türk Hava Kurumu Şanlıurfa şubesinden Siverek belediye başkanı Ali Murat Bucaka plaket. Siverek belediyesinde başkanını makamında ziyaret eden Şanlıurfa Şube başkanı Murat Akaltun Türk Hava kurumu rozetini başkana takarak plaketi taktim etti. Türk Hava Kurumu faaliyetlerine vermiş olduğu destek ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı başkana plaket vermeyi uygun gördüklerini belirten Türk Hava Kurumu Şanlıurfa Şube başkanı Murat Akaltun çalışmalarından dolayı belediye başkanına teşekkür etti.

     Belediye Başkan Ali Murat Bucak, belediye olarak imkan ve sınırlarımız çerçevesinde tüm kurum ve kuruluşlar ile yakından ilgilenmek çalışmalrına destek vermek ve üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz Türk hava Kurumu Şanlıurfa Şube başkanlığı tarafından plaket almam memnun edici.  Şanlıurfa Şube başkanı sayın Murat Akaltun ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilerim. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.