banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

TERZİ İLKÖĞRETİM OKULUNUN BÜYÜK BAŞARISI


Şanlıurfa'ya 70 kilo metre uzaklıkta bulanan Merkeze bağlı Terzi İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Çelik, sınavda çok büyük başarı elde ettiklerini, öğrencilerinin büyük bir kısmının istediği okullara rahatça girebildiklerini söyledi. Çelik, "Yıl içerisinde yaptığımız çalışmaların amacına ulaştığını görmek bizleri oldukça memnun etti. Öğrencilerimizin deneme sınavlarında ve Performans Takip Sınavı'nda il çapında aldıkları derecelerin tesadüf olmadığını, başarımızın sürekli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Okulumuz bölgenin gurur kaynağı olmuştur" dedi.

SBS' de okul olarak güzel başarılar elde ettiklerini dile getiren Çelik, "Okulumuzdan bu yıl 23 öğrencimiz SBS'ye girdi. 8.Sınıf SBS yerleştirme sonuçlarına göre %100 başarı göstererek öğrencilerimiz gerek Fen Lisesine ve gerekse Anadolu Liselerine yerleştirdik. Okulumuzun bu yılki SBS yerleştirme oranı yüzde %100 gibi gurur verici bir rakama ulaşmış bulunmaktadır. 2002 yılının mart ayında açılan okulda buyana görülmemiş bir başarı olduğu köy halkı ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.