banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

TEOG'da bir soru iptal edildi

TEOG'da Fen ve Teknoloji sınavında 13. soru iptal edildi.  TEOG'da iptal edilen soru tüm öğrenciler için doğru kabul edilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan ortak sınavlarda, Fen ve Teknoloji dersinde yer alan bir sorunun iptal edildiğini bildirdi.

MEB'den yapılan açıklamada “Orta Sınav Fen ve Teknoloji Dersi A kitapçığında 13. Soru (B-19, C-18, D-15) istisnai durumda başka bir seçeneğin de doğru olma ihtimali ve teknik nedenlerle, hazırlanan bilimsel rapor doğrultusunda iptal edilmiştir. Bu soru tüm öğrencilerimiz tarafından doğru cevaplanmış olarak değerlendirilecektir.” ifadelerine yer verildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.