banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Temmuz Ayı 1. Birleşim Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Mehmet Fevzi Yücetepe başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.
      Toplantının asıl gündem maddelerine geçmeden önce Belediye Meclis üyeleri tarafından çeşitli konularda meclise sunulan soru önergeleri birer birer okundu ve ilgili birimlere havale edildi. Daha sonra toplantının asıl gündem maddelerine geçildi.
Buna göre; *Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet motosikletin alınması oy birliğiyle kabul edilirken, 1 adet iş makinesinin ise hibe olarak kabul edilmesine karar verildi.
       *Şanlıurfa Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan idarecilere ilişkin kadro iptal ve ihdaslarını görüşen belediye meclis üyeleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan yeni düzenlemeleri ise oy birliğiyle kabul etti.
        *İmar Komisyonuna havale edilecek 15 ayrı dosyayı teker teker görüşerek havalesini gerçekleştiren Şanlıurfa Belediye Meclisi, diğer gündem maddelerini ise bir sonraki birleşime bıraktı.
       5 Temmuz 2010 Salı (Yarın) Saat 14’te Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Temmuz Ayı 2. Birleşim Toplantısı’nda görüşülecek olan gündem maddeleri şöyle;
      *Parkmetre Ücreti Ödemeyenlerin Durumunun Görüşülmesi
      *Abide-Balıklıgöl Arası Yeni Açılacak İşyerlerine İlişkin Düzenlemeler
      *İmar Komisyon Raporları (İmar Tadilatları)
TEMİZLİK VE ÇEVRE KOMİSYONU KURULDU
       Kent merkezinde yürütülen temizlik ve çevre faaliyetlerinin kontrol edilebilmesi amacıyla Şanlıurfa Belediye Meclisi bünyesinde “Temizlik ve Çevre Komisyonu” kurulması hususunda meclise sunulan bir önergeyi hemen işleme alan Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, önergeyi oylamaya sundu. Yapılan oylama sonucunda oy birliğiyle kabul edilen önerge gereğinde bir komisyon kuruldu.
      AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Neşet Uçkan, Hübeyit Bilbay, Yusuf Mert, BDP Meclis Üyesi Yüksel Çıbık ve Bağımsız Meclis Üyesi Ali Yılmaz’ın yer aldığı Temizlik ve Çevre Komisyonu 2012 yılının Nisan Ayı’na kadar görev alacak. Ardından tekrar seçim yapılarak üyeler yenilecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.