banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Temel hedef dershanesiz eğitim modeli

Şanlıurfa  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda, MEB Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt Başkanlığında Destekleme ve Yetiştirme Kursları Toplantısı yapıldı.   Toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, MEB Daire Başkanı Recep Zafer Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, şube ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlci, katılımlarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kurt’a teşekkür etti.

Daha sonra toplantıda konuşan Kurt, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili genel bilgi verdi.

Temel hedeflerinin dershanesiz bir eğitim modeli oluşturmak olduğunu belirten Kurt, “ Öğrenci ve velilerimize dershane olmadan da başarılı olunabileceğini aktarmak istiyoruz. Bakanlığımız sistemin düzenli işlemesi için çok geniş çalışıyor. Bu amaçla E-KURS modülünü oluşturdu. Ayrıca Bakanlık bünyesindeki 300 kişilik soru hazırlama ekibi ile, öğrenciler için soru bankası oluşturduk. Hazırlanan soruların haftalık olarak yayımlanması ile e-sınav şeklinde bir değerlendirme olabilecek.” şeklinde konuştu.

Program İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ercan' ın Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında ilimizde 'Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi' konulu sunumuyla toplantı devam etti. (Osman Gülebak-İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.