banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Tek başına Kütahya'dan Diyarbakır'a kitap kampanyası başlattı

Kütahya’da bir kamu kurumunda görev yapan Hakan Özkul Diyarbakır’ın Lice ilçesinde öğretmen olarak görev yapan eşinin öğrencileri için kitap seferberliği başlattı.

Başlattığı kitap kampanyasının büyük ilgi gördüğünü  söyleyen Özkul, Diyarbakır Lice'deki bir ortaokulda görevli olan eşinin öğrencilerinin okuyacak kitaba ihtiyacı olduğunu öğrendiğini ve bunun üzerine oradaki öğrenciler için kitap ve kırtasiye malzemesi toplama kampanyası başlattığını ifade etti.

Lice’de bir ortaokulda görev yapan eşi öğretmen Emine İnan Özkul’un öğrencilerin kitap ihtiyacını kendisine bildirmesi üzerine böyle bir çalışma başlattığını belirten Özkul, "Burada çeşitli sivil toplum kuruluşlarından, arkadaşlarımdan ve hayırseverlerden destek gördüm. Topladığım yaklaşık 300 kitap ve bir miktar kırtasiye malzemesini kargo aracılığıyla eşime ve oradaki çocuklara ulaştıracağım." şeklinde konuştu.

Kampanyanın devam edeceğini dile getiren Özkul,  Diyarbakır’a kitap göndermek isteyen herkesin kendisine sosyal paylaşım hesabı üzerinden ya da telefonla ulaşarak kampanyaya destek verilebileceğini de sözlerine ekledi. (Zeki Aras –İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.