banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

TAZİYE EVLERİ ONARILIYOR
 

Akçakale Belediyesi tarafından, ilçede bulunan Taziye Evleri’nin vatandaşa daha iyi hizmet vermesi için bakım çalışmaları başlatıldı.

Taziye evi olarak kullanılan binanın çeşitli yerlerinde tadilat yapılırken, kışın çatıda su birikintisine ve tavan terlemesine karşı karolar sökülerek yeniden yapılıyor. Son olarak bina tamamen boyanarak bakımı tamamlanacak. Yapılan bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan belediye başkanı Abdulhakim Ayhan; vatandaşların örf ve adetleri gereğince taziyelere büyük önem verdiklerini söyledi. “Kışın çatıda su birikintisine ve tavan terlemesine karşı karolar tek tek sökülerek yeniden yapılıyor. Son olarak binanın iç ve dış kısmı tamamen boyanarak ilçe halkının hizmetine girecek.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.