banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Tatvan'da öğrencilere 'Güvenli İnternet Kullanımı' eğitimi verildi

Tatvan’da gençlerin interneti güvenli ve bilinçli kullanması ve sanal âlemde karşılaşabilecekleri tehlikelerin farkına varması amacıyla öğrencilere yönelik ‘Güvenli İnternet Kullanımı’ eğitimi verildi.

Selahattin Eyyubi Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programda, alanında uzman eğitimciler tarafından güvenli internet kullanımı konusunda bilgiler verilerek, güvenli ve bilinçli internet kullanımı için yapılması gerekenler ile internette karşılaşılabilecek tehlikeler anlatıldı.

Düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, eğitimin önemine vurgu yaparak, hayatın her alanında yer alan internetin bilinçli kullanılmaması durumunda istenmeyen sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.

Yüzer, güvenli internet kullanımının son derece önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “İnternet kullanımı artık hayatımızın her aşamasında var olan bir olgu haline gelmiştir. Bu anlamda güvenli internet kullanımı günümüzde çok büyük önem arz ediyor. Bu yüzdende özellikle öğrencilerimizin bu konuya dikkat etmesi ve bilinçlenmesi son derece önemlidir. Ben bu vesile ile öğrencilerimize böyle bir eğitim imkânı sunan kurumlarımıza ve bu projede aktif görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardında uzmanlar tarafından ‘Güvenli İnternet Kullanımı’ üzerine sunumlar gerçekleştirildi.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.