banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Tarsus'ta 73 bin öğrenci ders başı yaptı

2015-2016 Eğitim ve öğretim yılının açılış yılı programı Tarsus Kerim Çeliktaş İlkokulunda yapılan programla başladı.

Eğitim  ve Öğretim Yılı için düzenlenen program kapsamında açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, eğitim camiası olarak 3 aydan bu yana ayrı kaldıkları okulları ile yeniden buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Yaklaşık 73 bin öğrenci ve 3 bin 800 öğretmenimizle geçen öğretim yılından bıraktığımız yerden büyük bir heyecanla bu gün yeniden eğitime başlamış bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir toplumda çocuğa gösterilen ilgi ve sevginin gelişmişlik göstergesi olduğunu söyleyen Demir, konuşmasına şöyle devam etti:

“Okullarımız sayesinde öğrencilerimiz bilim ve teknolojiyle tanışarak, edindiği bilgi ve birikimi yaşamada, karşılaştığı problemleri çözmede kullanabilen bireyler yetiştirmektedir. Eğitim kurumları arasından önemli bir yere sahip olan ilkokullar bilgi temellerinin atıldığı kurumlar olmuştur.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri sınıflara geçerek öğrencilere ders kitaplarını dağıttı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.