banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Tarımsal Kalkınmadan Angus açıklaması

Canlı hayvan ithalatında ortaya çıkan; Şanlıurfa Valisi sicili bozuk firmaya koordinatörlük yaparak besicileri 3 Milyon dolar zarara uğrattığı ile ilgili haberlerden sonra açıklama yaparak yalanlayan valiliğin ardından, Urfa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi de açıklama yaptı.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Urfa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi “Ricamız üzerine Sayın Valimiz bu işte koordinatörlük görevini üstlendi” derken zarara uğrayan besiciler konusuna değinmedi.
Urfa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi açıklamasında: “Daha önce temasta olduğumuz satıcılarla bizleri tekrar bir araya getirdi. Kamuoyuna açık toplantılar ve pazarlıklar sonunda en uygun fiyata mal almamızı sağlayacak şartların oluşmasında kendisinin büyük katkısı olmuştur. Bizlerin, daha önce kilosunu 7 dolardan satın almak üzere anlaşma yaptığımız bir süreçten, 4,90 dolar anlaşma fiyatı ile büyük avantaj sağladığımız bir konuma gelmesinde, en büyük pay Sayın Valimizindir.

Mart ayında yaklaşık 7.700 hayvanımız anlaşmış olduğumuz ithalatçı firma tarafından bizlere teslim edildi. İthalatçı firma tarafından geciktirilen kalan hayvanlarımızı da bugün teslim aldık. 1300 hayvanımız besicilerimize huzurlarınızda teslim edilmiştir.
Bakanlığımızın bilgisi dâhilinde, devletimizin Şanlıurfa’daki en yüksek mülki idari amiri olan Valimizden böylesine iyi niyetli ve samimi bir destek alırken,  bize öncülük eden ve her daim saygı ve minnet duyacağımız Sayın Okutan’ın hedef yapılmaya çalışılmasını manidar bulmaktayız, durumu derin bir üzüntüyle karşılamaktayız” denildi.

www.balikligol.com


şanlıurfa tarım kalkınma kop balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.