banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tarihi bölgede kaçak yapı yaparken yakalandı

Şanlıurfa Belediyesi, Koruma Amaçlı İmar Planı dahilinde eski Urfa kısmında bulunan Kurtuluş Mahallesinde tescilli yapıya bitişik kaçak olarak yapılan kat fazlası çıkılan yapıyı yıktı.

 

Şanlıurfa Belediyesi’nin Sokak sağlıklaştırılması ve cephe iyileştirmesi yaptığı tarihi bölgede kaçak yapı yapanlara göz açtırılmıyor. Şanlıurfa Belediyesi Koruma Amaçlı İmar Müdürlüğü bu gün Kurtuluş Mahallesinde tarihi ve tescilli binanın bitişiğinde üçüncü kat çıkan bir vatandaşın çalışmalarını durdurdu. Eski Urfa’nın kalbi konumundaki bölgede tarihi yapıların korunmasına hassasiyet gösteren Şanlıurfa Belediyesi, kaçak yapılaşmanın da önüne geçmek için Koruma Amaçlı İmar Müdürlüğü tarafından kaçak yapı yapanlar sıkı takibe alıyor. Fark edilen kaçak yapı anında yıkılıyor.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.