banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

ŞUTSO’dan vatandaşa iftar

Şanlıurfa Valiliği tarafından organize edilen ve kentteki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda olmak üzere, “30 gün boyunca 30 semtte iftar yemeği”  programının bu akşamki finansman kuruluşu Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Mahalle sakinleri ile bürokrasi ve Sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren iftar yemeğiyle vatandaşlar birlikte iftar yaptı.

Bağlarbaşı ve Yavuzselim Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla daire amirlerini bir araya getiren iftar yemeği Yüzbaşı Ali Saip Lisesi’nde yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Vali Yardımcısı Soner Zeybek, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Göncü ile daire amirleri ve mahalleliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.