banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

ŞUSKİ Çalışması Trafiği Felç Etti

 Akşam saatlerine kadar süren arıza, durma noktasına gelen trafik sürücülerini canından bezdirdi. Atatürk Bulvarı üzeri Vilayet kavşağında ŞUSKİ tarafından yapılan kazı çalışmaları nedeniyle çift yönlü cadde tek taraflı şeride düşürülmesi kentin trafiğini adeta felç etti.

 Sabah saatlerinden başlayıp akşam saatlerine kadar devam eden arıza giderme çalışmaları trafik sürücüleri ve yaya vatandaşları çileden çıkardı. Bazı araç sürücüleri ise yapılan çalışmaları objektiflerken tepkilerini dile getirerek " Urfa'yı bu hale getiren geçmiş yerel yöneticileri eleştiri topuna tuttular.

Patlayan su boruları yüzünden her defasında sürücülerin mağdur kaldığını dile getiren bazı sürücüler, bu tür sorunların artık yaşanmamasını isterken. Bazı toplu taşıma sürücüleri ise, "bıktık artık yollar bozuk olur biz sıkıntı yaşarız. Su patlar trafik felç olur biz sıkıntı yaşarız. Biz dakika ile çalışıyoruz. Trafik kapalı diye vatandaşlar, saatinde gidecekleri yerlere gidemeyince bize sitem ediyor. Hem biz hem de vatandaşlar mağdur edildi." Diyerek sitem etti.

KAZI ÇALIŞMASINDAN SARAYÖNÜ VE ASFALT CADDESİ ETKİLENDİ

Çalışma nedeniyle dün sabah saatlerinde Sarayönü ve Asfalt caddesinde trafik yoğunluğu yaşanırken, güzergâhta trafik adeta durma noktasına geldi. Saatler süren kazı çalışmaları nedeniyle sürücüleri çileden çıkardı.

HABER: CENGİZ CENGİZ / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.