banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Suruçta küçük kız anne oldu

Şanlıurfanın Suruç ilçesinde 16 yaşındaki H. D. götürüldüğü hastanede doğum yaptı.

Yapılan araştırmada, küçük kızın ailesi tarafından bir akrabasıyla evlendirildiği belirlendi.  Şanlıurfanın Suruç ilçesine bağlı Uysallı köyünde yaşayan 16 yaşındaki H. D. doğum sancısı başlayınca önceki gün öğle saatlerinde yakınları tarafından Suruç Devlet Hastanesine götürüldü.
 
Akrabasıyla evlendirildi
Burada doğum yapan H. D. nin yaşının küçük olduğunu gören hastane yetkilileri durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma yaptığı araştırmada ailesi tarafından O. D. isimli akrabasıyla resmi nikahsız olarak evlendirilen H. D.nin birlikte yaşadığı bu kişiden hamile kaldığını saptadı. Gözaltına alınan nikahsız eşi ve ailesi jandarmadaki sorgulamalarının ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.