banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Suruç'ta 'kaleş'li saldırı; 2 ölü

Suruç'ta bir petrol istasyonunun uzun namlulu silahlarla taranması sonucu istasyon sahibi 2 kardeş yaşamını yitirdi.

 

Olay, saat 23. 45 sıralarında Yıldırım Mahallesi'nde bulunan Bilal ve Deyyan Çelikten'in sahibi olduğu petrol istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Çelikten kardeşler istasyonun bahçesinde oturdukları sırada, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlar ile istasyona ve 2 kardeşin üzerine kurşun yağdıran şüpheliler kaçarken, Çelikten kardeşler olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

Bilindiği gibi bir ay önce polis lojmanları uzun namlulu silahlarla taranmış, bir hafta önce ise AK Parti Suruç İlçe Başkan Yardımcısının evi yine 23:30 sularında uzun namlulu silahla taranmıştı.

 

Suruç’u korku ilçesi haline getiren ve ilk iki saldırıda ölü olmazken, akşamki saldırıda iki kardeşin vefatı Suruçluları tedirgin ediyor.

 

Olay yerine giden Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar “Teksasa dönen Suruç” için güvenlik önlemmlileri alabilecekleri.?

 

Sanki gizli bir el daha vatandaşın sokakta olduğu bir saatte pervasızca saldırganlaşıyor ve Şanlıurfa ile ilçelerini karıştırıyor.

 

Medya olarak bu olayların aydınlatılması için duyarlıyız!...

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.