banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Suruç'ta çocuk kavgası; 5 ölü

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde iki aile arasında çıkan taşlı sopalı ve silahlı kavgada 5 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

 

Suruç Cumhuriyet mahallesinde Şahin ve Pesen aileleri arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine aileye mensup birçok kişide olaya müdahil oldu.

 

Olay öğle saatlerinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Çıkan taşlı sopalı ve silahlı kavgada 5 kişi öldü 20 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Ortalığın kan gölüne döndüğü çatışmada 45 yaşındaki İdan Şahin, 40 yaşındaki Sevim Pesen, 31 yaşındaki Veli Pesen ve 38 yaşındaki Şemse Şahin ile  Nahsen Pesen yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

Olaylı ilgili çok sayıda kişi gözaltına alınırken polis geniş çaplı soruşturma başlattı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.