banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Suruç kültür taziye evi açıldı
Yapılan yemekli programa Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut,   İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen, İlçe Müftüsü Mustafa Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir Suruçlu iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Programda verilen yemeğin ardından dua yapıldı.

Yapılan açılış programında konuşan Suruç Kaymakamı Dr Fatih Akbulut ’’İnşallah bu gibi hayır kurumlarımızın sayısı ilçemizde artar. Köylerimizde ihtiyaç var bu gibi yerlerin artmasını istiyoruz. Şehir merkezimizde de ihtiyaç var Müftümüze de talimat verdik bundan sonra yeni yapılan camilerin alt katları taziye evi olsun üst katları camii olsun bu şekilde vatandaşımıza daha iyi hizmet olur. İnşallah bundan sonra böyle yapmaya gayret edeceğiz. Bu gün keşke bakanımızda burada olsaydı. Program yapılmıştı fakat son anda bir aksilik oldu program iptal edildi 2 hafta sonra inşallah programı tekrarlayacağız. Bu vesileyle bu gün burada sizlerle bir araya geldik dostlarımızla bir araya gelmekten mutluyuz. İnşallah daha sık bir araya gelmek isteriz. Taziyelere de  haberimiz oldukça gidiyoruz vatandaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yanındayız. Her zaman devlet vatandaş bütün işlerimizi beraberce yapıyoruz. Memleketimiz çok güzel istiyoruz ki huzur içerisinde yatırım yapalım, yol yapalım, su getirelim elektrik getirelim, okullarımızı yapalım, camilerimizi yapalım memleketimiz beraberce kalkınsın. Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmak için uğraşıyoruz inşallah devlet millet hep beraber bunu başaracağız. Bu gün buraya geldiğiniz sizlere ve organizatör arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.